„Dar niekas laidoje nebuvo taip aiškiai visko sudėliojęs į lentynėles“, – iš gydytojo pašmaikštavimų juokiasi jo pašnekovė Beata Nicholson.

Jau šį penktadienį laidoje „Beatos virtuvė“ daktaras A. Unikauskas Beatai pasakos: „Jei vyras namie stengiasi būti šeimos galva, tai toje šeimoje vienas iš trijų: arba žmona jau nusidepresavusi, arba ten nuolatinė karo padėtis, arba ji spjovė į viską ir eina kairėn. Negali aklas, kurčias žmogus su vis pasitaikančiais mąstymo sutrikimais kažkam vadovauti ir kažką daryti. Tikras vadovas, šeimininkas yra moteris, visur kur.“

Svoris ir mitybos režimas – dar vienas aktualus klausimas, kurį laidoje nagrinės Beata ir daktaras. Kai ilgiau organizmui neduodi valgyti, jis ne tik naudoja riebalus, bet dar ir visus kampelius išsikuopia, – apie mitybos režimą, padėjusį jam atsikratyti perteklinio svorio, pasakos A. Unikauskas, tad, pasak daktaro, daugumai žmonių mesti svorį – nėra ką veikti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)