Vaido klipas vadinasi „Ghost Towns“ („Miestai – vaiduokliai“), jame galima keletą minučių stebėti apleistos gyvenvietės vaizdus.

Aprašyme teigiama, kad vaizdo klipas nufilmuotas naudojant „RED Epic Dragon 6K“ kamerą portretiniu režimu, tuo tarpu 8K raiška pasiekta turinį apdorojant su „Adobe After Effects“.

8K formatas laikomas standarto 4K, dar tik besiskinančio savo kelią į rinką, pamaina. 8K turinį korektiškai gali atvaizduoti tik nedaugelis kompiuterių, be to, pageidautina naudoti naršyklę „Google Chrome“.

Kol kas sunku pasakyti, kada 8K išpopuliarės. Šiuo metu yra tik keletas kamerų, kurios sugeba filmuoti 8K formatu, pavyzdžiui, „Hitachi SK-UHD8060“ ir „RED 8K Weapon Vista Vision“, tačiau ir jų įsigyti taip paprastai nepavyks.

Šių metų kovo mėnesį „Youtube“ patalpino vaizdo įrašą su 4K (4096 x 2160)/60fps raiška, tačiau net ir toks formatas įkandamas ne visiems kompiuteriams.

„Google“ priklausanti vaizdų tarnyba jau senokai eksperimentuoja su naujomis vaizdo technologijomis. Pavyzdžiui, 4K palaikymas atsirado dar 2010 m., padidintas kadrų per sekundę dažnis (60 fps) – 2014 m. rudenį. Dabar atėjo laikas ir 8K.