Kaip rašo svetainė mashable.com, toks platus sumos, siūlomos už vaizdo įrašų transliavimo paslaugos teikėją, spektras nurodytas todėl, kad „Yahoo“ pateikė iškart kelis pasiūlymus su skirtingais papildomais faktoriais – turinio licencijavimo trukme ir galimybe valdyti dabartiniams „Hulu“ savininkams „Comcast“, „Disney“ ir „News Corp.“ priklausantį „Hulu“ turinį.

Šaltiniai iš „Yahoo“ žurnalistams taip pat prasitarė, kad „Yahoo“ neketina nutraukti apsipirkimų bangos – ketinama už 200 mln. dolerių įsigyti komunikacijos bendrovę, o dar už 150 mln. dolerių – su mobiliųjų telefonų rinka susijusią bendrovę.

Beje, „Yahoo“ yra toli gražu ne vienintelė įmonę su gilia kišene, pareiškusi norą įsigyti „Hulu“. Pastaroji bendrovė sudomino ir „Chernin Group“, ir „Guggenheim Digital“, ir „DirecTV“, ir „Time Warner Cable“. Ir tai netgi nėra pilnas norinčiųjų įsigyti „Hulu“ sąrašas.

Noras įsigyti „Hulu“ yra siejamas su „Yahoo“ siekiu stiprint vaizdinio turinio pasiūlą. Balandį „Yahoo“ paskelbė, kad sudarė sutartį, pagal kurią teiks išskirtines „Saturday Night Live“ turinio transliacijas internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)