Praktikos programa – plėtros Lietuvoje strategijos dalis

Praktikos programa „Wix Grow“ nuotoliniu būdu startuos gegužės pradžioje ir truks 6 mėnesius. Jos metu gabiausi inžinerinių krypčių studentai ir absolventai galės įgyti naudingų profesinių žinių bei praktinės patirties produkto vystymo ir plėtros srityje, rašoma pranešime spaudai.

Ši praktikos programa yra sudėtinė įmonės plėtros Lietuvoje strategijos dalis. Todėl kartu su praktikantais, „Wix“ į savo komandą taip pat ketina priimti dešimtis naujų darbuotojų.

„Wix Grow“ yra iki šiol didžiausia ir išsamiausia praktikos programa, kurią kada nors vykdėme Lietuvoje. Ji puikiai iliustruoja mūsų strateginius planus augti, didinti komandas ir plėsti veiklą šalyje. Pernai darbuotojų skaičius Lietuvoje išaugo iki 200 darbuotojų, o šiemet planuojame priimti dar 100 naujų, – sako „Wix“ padaliniui Lietuvoje vadovaujanti Monika Laukaitė.

– Džiaugiuosi, kad programa leis studentams pradėti savo karjerą sėkmingai veikiančioje bendrovėje. Mūsų komandos Vilniuje dirba su pagrindiniais „Wix“ produktais, kurie padeda dešimtims milijonų vartotojų visame pasaulyje, todėl prisijungę naujieji talentai turės išskirtinę galimybę pamatyti mūsų virtuvę ir darbo principus iš vidaus bei prisidėti prie įmonės augimo.“

Vertinimas nepriklausomai nuo aukštojoje mokykloje gaunamų pažymių

Programos dalyviams nuo pat pirmos dienos bus mokamas atlyginimas, o jų mentoriais taps vyriausi įmonės inžinieriai. Be to, praktikantai turės galimybę pasirinkti – praktikuotis visą ar ne visą darbo dieną.

„Dirbdami kartu su „Wix“ darbuotojais, praktikantai prisidės prie realių projektų įgyvendinimo. Mūsų asmeninė patirtis rodo, kad Lietuvos studentai yra smalsūs ir imlūs, todėl didelė dalis tų, kurie iki šiol atliko praktiką įmonėje, vos baigę studijas prisijungė prie komandos. Džiaugiuosi, kad išplėstinės praktikos programos metu galėsime susipažinti su dar daugiau talentingų jaunų žmonių“, – teigia „Wix“ vyresnysis viceprezidentas, atsakingas už strateginius produktus, Ronny Elkayam.

„Wix“ organizuojamoje praktikos programoje galės dalyvauti specialistai, turintys inžinerinių sričių išsilavinimą arba inžinerinių krypčių studentai. Visi jie turės pereiti atranką, kurios metu bus vertinami studento įgūdžiai ir motyvacija, nepriklausomai nuo aukštojoje mokykloje gaunamų pažymių.

Daugiau informacijos apie praktikos programą ir paraiškos formą rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)