Vėliau viskas pasisuko priešinga kryptimi: socialiniuose tinkluose ir išmaniuosiuose telefonuose priviso smulkių, neretai menkaverčių, bet tarsi narkotikai žaidėjus (ir pinigus iš jų kišenių) viliojančių žaidimėlių. O dabar ratas užsidarė: atsirado užkrečiantis žaidimas, kurio partija, tetrunkanti apie 20 sekundžių, žaidžiama vienu pirštu. Ir praktiškai be jokio vaizdo. Tik su garsu.

Ar sugebėsite 21 kartą pajudinti pirštą vienodais laiko intervalais? Ar iš jūsų būtų geras būgnininkas? Būtent tai siūlo patikrinti žaidimėlis „Got Rhytm“, kuris nei reikalauja įdiegimo į kompiuterį ar telefoną, nei bando iš jūsų atimti pinigus. Tik laiką. Kuris, bandant pasiekti idealų rezultatą, kažkur staiga pradingsta.

Taigi, užsidėkite ausines, palinkėkite kolegoms gero savaitgalio (arba namiškiams labos nakties) ir pradėkite maigyti pelės mygtuką arba išmaniojo telefono ekraną.

Ir nepamirškite komentaruose pasigirti, kiek taškų išspaudėte!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)