Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad visuose vagonuose įdiegtas belaidis interneto (Wi-Fi) ryšys veikia sparčiausio Lietuvoje „Omnitel“ 4G interneto pagrindu.

Visuose traukiniuose tarp Vilniaus ir Kauno pradėjęs veikti Wi-Fi iš karto sulaukė keleivių susidomėjimo – vien per kelias savaites po pirmojo traukinio paleidimo keleiviai persiuntė beveik 1 TB duomenų.

„Sujungę mobiliojo ryšio ir Wi-Fi technologijas traukiniuose įdiegėme spartų internetą be technologinės takoskyros. Vos įlipę į traukinį keleiviai galės be jokių slaptažodžių prisijungti prie saugaus traukinio Wi-Fi tinklo nemokamai“, – sako „Teo“ ir „Omnitel“ technologijų vadovas Andrius Šemeškevičius.

„Rūpinamės keleivių patogumu ir nuolat geriname jų kelionių kokybę. Vasaros pradžioje belaidį internetą pasiūlėme naujuose maršrutu Vilnius-Klaipėda-Vilnius vykstančiuose traukiniuose, o dabar suteikiame galimybę juo neribotai naudotis ir populiariausios kelionės Vilnius-Kaunas-Vilnius metu“, – sako „Lietuvos geležinkelių“ keleivių vežimo direkcijos pardavimų ir rinkodaros departamento direktorius Andrius Petrušis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)