1. Data Wing

Apgaulingai paprastas arkadinis žaidimas su stilizuota neonine grafika, kuri stebina savo siužetu ir įvairove. Žaidime yra daugiau nei 40 lygių. Vaizduojamas įdomus kompiuterių sistemos gyvavimas.

2. Bendy in Nigtmare Run

Gražus juodai baltas bėgikas klasikinių 1930-ųjų filmų eros žaidime, kuriame reikia pabėgti nuo priešų. Įveikiant kliūtis įvairiuose lygiuose, reikia nepamiršti rinkti plytas ir kitus ginklus, kad jų pagalba galėtume atsikirsti prieš monstrus ir jų minionus.

3. PinOut!

Įtraukiantis „pinball“ stiliaus žaidimas su neonine grafika ir „synth pop“ garso takeliu, įvairovės žaidimui suteikia begalinės trasos. Kiekvienas lygis yra dekoruotas skirtingais stiliais ir dizainu, kur pilna spąstų, bonusų ir trumpų kelių.

4. The Battle of Polytopia

Įtraukianti strategija su minimalia grafika ir žemėlapio kūrimu. Galite rinktis vieną iš genčių, konkuruodami su kitomis bendruomenėmis. Plėtokite technologijas, atverkite naujas žemes ir įrodykite visiems, kad esate geriausias valdovas.

5. Slydris 2

Įtraukianti dėlionė, pagal žaidimo tecniką kažkiek primenanti „Tetrį“. Jūsų užduotis yra išvalyti žaidimo lauką užpildant linijas. Tačiau tai šiame žaidime daroma šiek tiek kitaip: jūs negalite pasukti figūrų – jas galima tik perkelti. Tai pasakytina apie visus blokus, įskaitant ir tuos, kurie jau yra nukritę.

6. Clash Royale

Tai strategijos ir kortų žaidimų derinys su greitomis, trumpomis kovomis ir įdomiu žaidimu. Sudarius derinį su karių kortomis ir kompetentingai naudojant išteklius mūšyje, būtina nugalėti kitą žaidėją. Atakuokikte priešininko bokštą, bet nepamirškite ginti savojo: per akimirką mūšio eiga gali pasikeisti.

7. Disc Drivin 2

Neįprastos lenktynės su įdomiu siužetu. Šiame žaidime jums reikės vėl ir vėl stumti diską, stengiantis jį išlaikyti sudėtingame kelyje, kad nepatektumėte į spąstus ir kuo greičiau pasiektumėte į finišo liniją.

8. Look, Your Loot!

Įdomus kortų žaidimas apie drąsius karius peles, kurios užtvindė tamsius požemius ir plėšikauja. Atvertus kaimynines korteles su kortų herojais, žaidėjas gauna premijas, apsigina nuo monstrų ir gelbėjasi nuo spąstų. Žengiant į priekį, galite pagerinti našumą, taip pat atidaryti naujas kovotojų klases, leidžiančias naudoti kitokias taktikas.

9. Threes! Freeplay

Nuostabus skaitmeninis dėlionės žaidimas, kuris paskatins jūsų smegenis veikti. Norėdami surinkti maksimalų taškų skaičių, turite sudėti plyteles viena su kita, pvz., skaitmuo 3 su 3, skaitmuo 6 su 6.

Sunkumas slypi tame, kad norint gauti skaičių tris, pirmiausia reikia sudėti vienetą su dvejetu. Skaičiai rodomi bet kokia tvarka, po kelių ėjimų lauko erdvė tampa mažesnė ir tuomet prasideda įdomumas.

10. It's Full of Sparks

Platformos žaidimas apie mažas petardas, kuriuos gyvuoja tol, kol dega jų dagtis. Norėdamos prailginti savo gyvenimą, petardos turi sužinoti dagties neužgesimo paslaptį iš senų giminaičių. Ir dėl to jums teks praeiti daug pavojingų lygių, įveikiant visus spąstus ir kliūtis.