Teo LT“ teikiama interneto televizijos paslauga „Interneto.tv“ nuo pirmadienio jau prieinama ir iš įrangos, kuriai mobiliojo interneto paslaugą teikia „Omnitel“.

Savo išmaniuosiuose įrenginiuose „Omnitel“ klientai galės matyti 24 televizijos kanalų laidas bei jų įrašus, kurių neriboja licencijų reikalavimai rodyti tik per tradicinę televiziją. Tarp siūlomų kanalų – LRT televizija, LNK, „Travel Channel“, „iConcerts“, „Fashion TV“, „Euronews“, CNN ir daug kitų.

„Pamėgtas televizijos laidas šią vasarą galėsime pažiūrėti iškyloje, paplūdimyje ar vasarnamyje, neturėdami nei televizoriaus, nei elektros, tiesiog prisijungę prie „Omnitel“ 4G arba 3G tinklo su savo nešiojamuoju ar planšetiniu kompiuteriu“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentė privatiems klientams Lina Galatiltė.

„Interneto.tv“ savo išmaniuosiuose įrenginiuose gali išbandyti visi esami ir nauji „Omnitel“ klientai, turintys vaizdo transliacijoms pakankamus duomenų planus. Nemokamai išbandyti interneto televizijos paslaugą „Omnitel“ klientai galės iki spalio 31 dienos. Bendrovių pranešime spaudai nurodoma, jog „pakankami duomenų planai“ - tai 10 arba 30 GB kompiuteryje ar planšetėje bei 2 arba 4 GB (atitinkamai - „Išmaniems L“ arba „Išmaniems XL“) planai telefone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)