Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad registracija įsigyti telefonus jau prasidėjo, klientai, užsiregistravę operatoriaus svetainėje, balandžio 6-ją „iPhone SE“ galės nusipirkti ir gauti pirmieji.

16 GB atminties talpos „iPhone SE“ modelis pirkėjų jau pamėgtame patogiame modernaus dizaino aliuminio korpuse talpina „iPhone 6s“ galią, taip pat turi keturių colių įstrižainės „Retina“ technologijos ekraną. Pirkėjai šį modelį gali rinktis keturių korpuso spalvų – tarp jų ir rožinio aukso.

Kompaktiškame ir patogiame „iPhone SE“ puikiai dera išskirtinis pažangiojo 64 bitų A9 mikroprocesoriaus pajėgumas, prailgintas baterijos veikimas, 12 megapikselių „iSight“ kamera su „Live Photos“ funkcija ir galimybe įrašyti vaizdą 4K raiška, taip pat „Touch ID“ pirštų antspaudais valdoma telefono apsauga ir „Apple Pay“ paslauga. „iPhone SE“ tiks visiems, norintiems mažesnio, tačiau tokio pat galingo išmaniojo telefono.

„Labai džiaugiamės, kad galėsime savo klientams pasiūlyti puikų telefoną už gerą kainą, nes „Apple“ mus pasirinko savo sertifikuotu platintoju. Prieš pasirašant bendradarbiavimo susitarimą, „Apple“ išbandė „Tele2“ tinklą Lietuvoje naudodama naujausią savo produkciją, ir pritaikė visų gaminių programinę įrangą mūsų tinklui“, – teigia Petras Masiulis, „Tele2 Lietuva“ generalinis direktorius.

Kol kas bendrovės atstovai telefonų kainų nepateikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)