Programos vartotojai pastebėjo, kad kelis kartus „Skype“ nebuvo galima naudotis, buvo išmetama žinutė „stopped working“.

Taip pat pastebėta, kad net atsidarius kai kurias gautas žinutes, programa jas vis dar rodo kaip neperskaitytas (dega oranžinis burbuliukas) kol į jas nėra atsakoma. Tikėtina, kad sutrikimai gali būti globalus – svetainėje „Down Detector“ esama daugybė vartotojų pranešimų apie įvairius sutrikimus. Jie pilasi jau nuo gruodžio 25 dienos. Kai kurie vartotojai skundžiasi kelis kartus negalėję prisijungti nei iš vieno kompiuterio, kiti, kad perskaitytos žinutės vis dar dega lyg būtų neperskaitytos.

Kol kas oficiali informacija apie programos sutrikimus neskelbiama.

Paskutinį kartą „Skype“ veikla buvo sutrikusi šių metų rugsėjo 21 d. Viso pasaulio vartotojams vietoje prisijungimo piktogramos (žalio burbuliuko) buvo rodoma bandymo prisijungti piktograma (besisukanti baltai mėlyna piktograma). Tąkart sutrikimai tęsėsi daugiau nei keturias valandas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)