„Samsung“ bei mobiliųjų tinklų operatoriai patvirtino, kad oficiali naujųjų telefonų prekyba mūsų šalyje prasidės nuo kovo 11 d.

Tačiau jau nuo vakar dienos Lietuvoje naujuosius telefonų modelius galima užsisakyti iš anksto. Užsisakantiems telefonus iš anksto, bus dovanojamas virtualios realybės įrenginys „Samsung Gear VR“, kuris vėliau kainuos 129 eurus.

Išankstinė prekyba vyks iki kovo 6 d. vidurnakčio. Visi tinklų operatoriai - „Omnitel“, „Bitė Lietuva“ ir „Tele2“ mobiliuosius telefonus siūlo užsakyti savo svetainėse.

„Teo“ ir „Omnitel“ verslo plėtros privatiems klientams vadovas Povilas Dapkevičius tvirtino, kad užsisakiusiems iš anksto, įrenginių pristatymas bus pradėtas kovo 2-ąją.

Bitė Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir ryšių su visuomene vadovė Žana Jakevičienė patvirtino, kad šios kompanijos klientai turėtų gauti naujuosius prietaisus iki kovo 10 d. – tikrai diena anksčiau nei prasideda oficiali prekyba.

Palyginimui, Jungtinėse Amerikos valstijose (JAV) kainos priklausomai nuo operatoriaus skirsis: „Samsung Galaxy S7“ kaina „AT&T“ – 694,99 dol., o „T-Mobile“ prietaisą siūlo įsigyti už 669,99 dolerio, kartu pridėdama ne tik VR akinius, bet ir metus nemokamo naudojimosi filmų peržiūros platforma „Netflix“. Yra mobiliojo ryšio tiekėjų, kurie naujovę skelbiasi parduodantys už pigiau.

Išankstinio „Samsung Galaxy S7 Edge“ užsakymo kainos taip pat priklausys nuo tinklo operatoriaus: šį telefoną siūlo įsigyti už 794,99 dolerio, „T-Mobile“ – už 779,99 dolerio (taip pat su metiniu nemokamu „Netflix“ abonentu).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)