Prekybos pradžios nekantriai laukianti bendrovė „Tele2“ išplatino pranešimą, kuriame skelbia, kad jie naujuosius telefonus pardavinės „pigiau“, nors konkrečios kainos neskelbia. Bendrovės komunikacijos vadovas Baltijos šalims sakė, kad nepriklausomai nuo to, kokią kainą pasiūlys konkuruojantys ryšio operatoriai, jie telefoną siūlys dar pigiau. „Net jeigu bus nuostolinga, net jei konkurentai pasiūlys už litą, mes pasiūlysime už pusę lito“, sakė A. Baranauskas. Kita vertus, su telefonų pardavėjais, kurie nepriklauso ryšio operatoriams bei įrenginius kartais gauna kitais kanalais, „Tele2“ konkuruoti neketina.

Tuo tarpu „Omnitel“ atstovė spaudai Daiva Selickaitė informavo, kad iš anksto užsiregistravusieji asmenys internetu telefonus gali nuo penktadienio įsigyti už 2319 litų be plano, juos dar tą pačią dieną gaunant tiesiai į namus – tiesa, „sidabriniams“ ir „auksiniams“ klientams operatorius siūlys atitinkamas nuolaidas. „Į kainų karą su „Tele2“ neįsitrauksime“, - tiko D. Selickaitė.

Bitė“, taip pat ketinanti nuo šeštadienio pradėti naujųjų telefonų prekybą, kaip ir „Tele2“ bando išsaugoti slaptumo šydą - „kainą „Bitė“ skelbs drauge su telefono prekybos pradžia“, - sakė bedrovės atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)