Šiuo metu siūloma instaliuoti atnaujinimą, kurio nederėtų ignoruoti, rašo „Quartz“.

„Amazon“ perspėjo, kad iki rytojaus – kovo 22 d. – reikėtų atnaujinti senus „Kindle“. Tik tada jie galės prisijungti prie interneto.

Jei šis naujinimas bus neįdiegtas, tai senų „Kindle“ vartotojai praras galimybę prisijungti prie nusipirktų knygų „Amazon“ debesyje, galimybę sinchronizuoti skaitymo progresą ir siųstis knygas iš „Amazon“ parduotuvės.

Norėdami visa tai padaryti, pamatysite štai tokią žinutę: „Kindle“ negali prisijungti. Pasitikrinkite, ar veikia bevielio nustatymai ir dar kartą pabandykite. Jei perkrovus įrenginį, problema vis dar egzistuos, perkraukite „Kindle“ nuėję į meniu esančius nustatymus, pabandykite darkart įjungti“.

Tačiau Jūsų prietaisas dar nebus prarastas galutinai, „Kindle“ bus galima atnaujinti, tačiau tai jau reikalaus daugiau laiko, vargo ir pastangų: naujinimus reikės parsisiųsti į kompiuterį, o iš jo laidu perkelti į skaityklę,

Rekomenduojama atnaujinti šiuos „Kindle“ modelius:

- Kindle 1st Generation (2007)
- Kindle 2nd Generation (2009)
- Kindle DX 2nd Generation (2009)
- Kindle Keyboard 3rd Generation (2010)
- Kindle 4th Generation (2011)
- Kindle 5th Generation (2012)
- Kindle Touch 4th Generation (2011)
- Kindle Paperwhite 5th Generation (2012)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)