L. Devyžis pakeis finansų padaliniui vadovavusį Janą Sörenseną, kuris įgyvendinęs jam keltus uždavinius toliau tęs savo karjerą „TeliaSonera“ grupėje. Didelę vadovavimo tarptautinių kompanijų finansų padaliniams patirtį turintis J. Sörensenas „Omnitel“ komandos nariu tapo praėjusių metų gegužę.

„Esu tikras, kad L. Devyžio patirtis ir žinios bus labai vertingos „Omnitel“ ir mes kartu judėsime pirmyn su dar didesniu pagreičiu. Tuo pačiu esu labai dėkingas J. Sörensenui už jo svarų indėlį efektyvinant bendrovės veiklą,  idėjas ir įžvalgas bei įsipareigojimą būti su „Omnitel“ didžiausių pokyčių laikotarpiu“, – sako „Omnitel“ generalinis direktorius Danas Strömbergas.

„Man patraukli pasirinkta moderniausio ir technologiškai toliausia pažengusio rinkos žaidėjo strategija, nes tai reiškia, kad kompanija ieško naujoviškų, efektyvių sprendimų. Tikiu, kad „Omnitel“ surasiu puikią terpę įgyvendinti naujas idėjas, kurios kurs vertę klientams, darbuotojams ir akcininkui“, – sako Laimonas Devyžis. 

Naujasis „Omnitel“ finansų vadovas L. Devyžis prieš tai daugiau kaip 5 metus dirbo bendrovėje „Lietuvos draudimas“. Per savo karjerą jis sukaupė patirtį ne tik finansų, bet ir bendrovių valdymo srityje.

Baigęs Stokholmo ekonomikos aukštąją mokyklą Rygoje, L. Devyžis yra dirbęs finansų vadovu turto valdymo bendrovėje „ECO Supplies Europe AB“ (Švedija), taip pat jis dirbo „Ernst & Young“ ir „Core Cap“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)