Priminsime, kad penktadienį skelbta, jog „Hostex“ vadovavusį Praną Slušnį poste keičia Martynas Špokas. O jau po kelių valandų kaip griausmas iš giedro dangaus pasklido žinia, kad darbo neteko ilgametis „Omnitel“ vadovas Antanas Zabulis – vietoje jo nedelsiant dirbti pradėjo iš Švedijos atvykęs Danas Strombergas.

Taip pat penktadienį permainų įvyko ir Cecilios Edstrom karjeroje – ji iki tos dienos buvo „TeliaSonera“ grupės komunikacijos vadovė.

O sekmadienį paskelbta, jog išrinktas naujas visos grupės generalinis direktorius ir prezidentas – juo taps Johanas Dennelindas, pareigas iš laikino generalinio direktoriaus Pero-Arne Blomquisto perimsiantis šių metų rugsėjo pirmą dieną, tačiau „apšilinėti kojas“ pradėsiantis jau nuo liepos pirmos dienos.

J. Dennelindas iki šiol dirbo „Vodacom International“ generaliniu direktoriumi.

„Džiaugiuosi, kad „TeliaSonera“ direktorių taryba išreiškė pasitikėjimą manimi ir nekantrauju imtis naujų iššūkių. „TeliaSonera“ šiandien yra vienas iš didžiausių Europos telekomunikacijų operatorių su stipria tarptautine veikla. Nekantrauju imtis vadovauti bendrovei naujoje jos vystymosi fazėje“, - sakė paskirtasis vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)