Maždaug prieš mėnesį, Kariemas McFarlinas nusprendė įvykdyti nusikaltimą ir įsilaužė į Steve’o Jobso, buvusio bendrovės „Apple“ vadovo, namus. Iš ten jis pavogė elektroninės ir kompiuterinės technikos, įskaitant S. Jobso „iPod“ grotuvą ir „iPad“ planšetę. Tarp pavogtų daiktų – ir S. Jobso asmeninė piniginė.

Vieną iš pavogtų „iPad“ kompiuterių vagis padovanojo savo dukrai, o kitą įteikė savo draugui Kennethui, kuris dar žinomas kaip „Kenny the Clown“. Linksmybėmis ir pokštais gyvenimui uždirbantis asmuo nežinojo, kad jo rankose S. Jobso „iPad“ iki tol, kol į jo namus pasibeldė pareigūnai.

Profesionalus klounas ir vieną kartą kandidatas į San Francisko miesto merus po apklausos policijoje paleistas. Jam jokie kaltinimai nepateikti. Pats Kennethas žurnalistams sakė, kad jį apima jausmas, koks apimtų futbolo gerbėją gavus kamuolį, kurį namuose turėjo Joe Montana. Ir iškart po to pastebėjo, kad jei tai nebūtų taip tragiška, tai būtų labai komiška situacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)