Ir vėl kinai prieš japonus. Žinoma, turimo prototipo tikrumu galima iškart abejoti, kadangi nėra fotografijų su įjungtu telefonu, o taip pat neskelbiama, kad pastarasis rastas bare. Tačiau, skirtingai nei kiniškas, šis turi visas dalis, o iš išvaizdos labai panašus į prototipą, apie kurį kalbėtą praėjusiais metais prieš pasirodant „iPhone 4s“.

Ar tai ir yra būsimojo telefono vaizdas? Šiame prototipe (jei vaizdai autentiški, o ne sugeneruoti kompiuteriu) ausinių lizdas vis dar telefono viršuje. Mygtukai ir galinės pusės dizainas paveldėtas iš „iPad“ įrenginio. Telefonas turi 4 colių įstrižainės ekraną ir įprastą 30 kontaktų lopšio jungtį (japonų turimas modelis turi naująją, 19-likos kontaktų).

Ką tai reiškia? O juk veikiausiai nieko. Kaip žinome iš šiuo metu vykstančio teisinio ginčo tarp „Apple“ ir „Samsung“, bendrovės „Apple“ dizainerių ir inžinierių komanda buvo sukūrusi daugybę prototipų kiekvienam iš išleistų „iPhone“ modelių. Natūralu, kad ir šį rudenį pasirodysiantis telefonas irgi turi krūvas prototipų.

Beje, reikia atkreipti dėmesį, kad visi gandai ir spėjimai mini, jog naujasis „Apple“ telefonas turės didesnį ekraną nei dabartinis modelis. O šiuo klausimu galima ilgai ir nuobodžiai ginčytis, mat prisiminus 2007 m. „iPhone“ pristatymą, Steve’as Jobsas teigė, kad žmogaus rankai 3,5 colių (8,9 cm) įstrižainės ekranas yra pats patogiausias. Juk būtent tada, telefonu dirbti galima viena ranka, nes pirštu pasieksite bet kurį ekrano kampą. Ar „Apple“ išsižadės savo žodžių? Pagyvensim, pamatysim.

Internete klaidžioja iPhone 5?
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)