Tokią informaciją pateikė laikraščio „The Wall Street Journal“ versija internete.

Pasak leidinio šaltinių, „Apple“ planuoja atsisakyti principo pakeisti savo pagrindinio „iPhone“ kas dvejus metus, jos naujojo modelio, rinkose pasirodysiančio šį rudenį, dizainas pakis visai nedaug“.

Anot laikraščio, naujasis įrenginys bus pristatytas dviem variantais – pirmojo įstrižainė sieks 4,7 colio, o antrojo – 5,5 colio. „The Wall Street Journal“ teigia, kad vienu pagrindinių šių metų pokyčių taps panaikintas telefono ausinių lizdas -tai „leis pagaminti plonesnį telefoną ir pagerinti jo atsparumą vandeniui“. Nurodoma, kad ausinės bus pajungiamos prie telefono kroviklio lizdo.

„Apple“ planuoja rimtesnių dizaino pokyčių 2017 metams“, – nurodoma straipsnyje. Tarp šių pateikiami tokie pokyčiai kaip ekranas iš organinių šviesos diodų, ketinama atsisakyti mygtuko, vartotojui leidžiančio grįžti į pagrindinį meniu. Pastarojo vietoje gali atsirasti ekrane įmontuotas jutiklis pirštų antspaudams atpažinti.

Laikraštis teigia, kad kol kas nėra aišku, ar JAV technologijų milžinė ir toliau laikysis savo ligšiolinio principo atnaujinti išmaniųjų įrenginių dizainą kas dvejus metus. Oficialieji „Apple“ atstovai atsisakė komentuoti „The Wall Street Journal“ pasirodžiusią informaciją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)