Gamintojas atliko konstrukcinius „iPhone 6 Plus“ modelio su 5,5 colių įstrižainės ekranu korpuso pakeitimus, kurie turėtų leisti išvengti jo deformacijos.

Tokia informacija pasirodė forumeReddit“, kai vienas iš vartotojų palygino pardavimų pradžios dieną žmonai nupirktą „iPhone 6 Plus“ su savo 128 GB talpos modeliu, kuris įsigytas prieš porą dienų.

Šių išmaniųjų telefonų korpusai ne tik skleidžia skirtingą garsą, į juos beldžiant, tačiau skiriasi ir jų masė – 128 GB versija yra 21 gramu sunkesnė, nei 16 GB. Be to, detali apžiūra (taip pat su mikroskopu) leido aptikti įdiegtus raudonos spalvos intarpus garso reguliavimo mygtukų srityje.

Minėta sritis, sprendžiant iš daugybės nuotraukų ir vaizdo klipų, yra silpniausia korpuso dalis, dėl to išmanusis telefonas gali būti gana lengvai sulenkiamas ir deformuojamas.

Beje, kompanija „Apple“ pranešė, kad „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“ debiutuos naujose rinkose, tarp kurių daugumą sudaro Lotynų Amerikos ir Afrikos šalys. Iki 2014 m. pabaigos naujais „iPhone“ bus prekiaujama 115 pasaulio šalių.

Puslapio „9to5Mac“ teigimu, kompanija „Apple“ prasitarė apie tikslesnę išmaniojo laikrodžio „Apple Watch“ debiuto datą. Mažmeninės prekybos padalinio vadovė Angela Ahrendts, kreipdamasi į kompanijos parduotuvių „Apple Store“ darbuotojus, pareiškė, jog laikrodžio pardavimai startuos 2015 m. pavasarį.