„Gear Solo“ - tai nuo telefono nepriklausomas išmanusis laikrodis, į kurį įdedama sava SIM kortelė, suteikianti galimybę skambinti tiesiog laikrodžiu.

Kol kas nėra žinoma, kokia operacinė sistema bus įdiegta į šį laikrodį – spėliojama, jog tai gali būti „Android Wear“ arba pačių „Samsung“ kuriama „Tizen OS“.

Tiesa, labiau panašu, kad tai bus pastarasis variantas, mat „Android Wear“ sistema labiau skirta telefono ir laikrodžio tandemui, o ne nepriklausomam išmaniajam laikrodžiui. Kaip bebūtų, rugsėjo 4 dieną viskas išaiškės.

Faktas, jog „Gear Solo“ veiks ir nesuporavus laikrodžio su jokiu telefonu, reiškia, jog tai yra unikalus įrenginys, kurio privalumus daugiausiai pajus žmonės, kurie kartais išsiskiria su telefonu,m bet niekada nesiskiria su laikrodžiui.

Tuo tarpu „Galaxy Note 4“ telefono ir planšetinio kompiuterio hibridas yra skirtas tiesioginei kovai su „Apple iPhone 6“, kurio pristatymo taip pat laukiama rugsėjo pradžioje.

Tikimasi, kad „Samsung“ įrenginys bus su 5,7 colių įstrižainės QHD (2560 x 1440) raiškos ekranu, 4 branduolių „Qualcomm Snapdragon 805“ procesoriumi, 3 GB darbinės atminties ir 16 MP raiškos pagrindine kamera.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)