Tiesa, „pigiau“ šiuo atveju yra tik vos 2,5 lito - „Spotify Premium“ kaina sumažėja nuo 24,14 Lt mėnesiui iki 21,72 litų mėnesiui. Bet pasirinkus „Omnitel“ planus „Išmaniems M“, „Išmaniems L“ ir „Išmaniems XL“ ir pasirašius metų trukmės paslaugų teikimo terminuotą sutartį, mokama „Spotify“ paslauga pusmetį bus teikiama nemokamai. Papildomas patogumas – mėnesinis mokestis už „Spotify“ paslaugą bus įtrauktas į sąskaitą už telefoną.

„Bendras „Omnitel“ ir „Spotify“ pasiūlymas suteikia išskirtinę galimybę išnaudoti mobiliojo interneto teikiamus privalumus – nuo šiol milžinišką įvairiausių stilių muzikos fonoteką galima nešiotis kišenėje ir mėgstamų kūrinių aukštos kokybės įrašų klausytis visur ir visada. Tai unikalus pasiūlymas rinkoje, leidžiantis neribotai, saugiai ir legaliai naudotis mėgstamiausiu pasaulyje muzikos paketu“, - sakė „Omnitel“ prezidentas Danas Strombergas.

„Spotify“ suteikia prieigą prie daugiau nei 20 mln. dainų. Bendrovė įsteigta Švedijoje, 2009 metais, o šiandien jau veikia 57 valstybėse, paslauga naudojasi daugiau nei 40 mln. vartotojų – ir šis skaičius nuolat didėja. Mokama paslauga naudojasi apie 10 mln. vartotojų. Paslaugos teikėjų teigimu, jų tikslas – kuo didesniam žmonių kiekiui pasiūlyti prieinamą muziką. Bendrovės atstovo Martino Larssono teigimu, paslauga naudinga norint ne tik klausytis seniai žinomos žinomos muzikos, bet ir atrasti naujų, iki šiol negirdėtų atlikėjų, dalintis savo mėgiama muzika su draugais.

M. Larssonas tikina, jog „Spotify Premium“ privalumai labiausiai atsiskleidžia keliaujant į užsienius, kuomet prieiga prie interneto yra ribota, nes visa muzika gali būti naudotojo įrenginyje, be to, mokamos paslaugos naudotojams suteikiama neribota prieiga prie bet kokios „Spotify“ duomenų bazėje esančios muzikos – nemokamos paslaugos naudotojams prieiga prie kai kurių dainų yra ribota.

Muzikos transliavimo paslaugas teikiančios bendrovės atstovas teigė, jog Švedijos muzikos rinka 2013 metais augo 5 procentais, 70 proc. pajamų surinkta iš muzikos transliavimo paslaugų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)