„Prieš metus daugiau nei per pusę sumažinome mobiliojo interneto kainas keliaujant į 13 populiariausių tolimųjų šalių (įskaitant JAV) ir tai lėmė sunaudojamų duomenų šuolį. Šiemet žengiame dar toliau – Baltijos ir Šiaurės šalyse mūsų klientai jau naršo bei kalba kaip Lietuvoje, o nuo liepos 1 d. keliaujantys į JAV gali naršyti pagal standartinį ES tarifą. Kitaip sakant, kelionės į užsienį su „Omnitel“ tampa patogesnės“, – sako „Teo“ ir „Omnitel“ privačių klientų padalinio vadovas Norbertas Žioba.

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad jau metus itin palankūs tarptinklinio mobiliojo interneto tarifai siūlomi keliaujantiems po Australiją, Braziliją, Egiptą, Hong Kongą, Izraelį, Japoniją, Kanadą, Kiniją, Pietų Afrikos Respubliką, Pietų Korėją, Tailandą ir Turkiją.

Pavyzdžiui, į Braziliją stebėti vasaros olimpinių žaidynių „Rio 2016“ vyksiantys „Omnitel“ klientai naršyti internete galės vos už 0,2 euro už megabaitą: per dieną išnaudojus 5 MB (t.y. 10,00 eurų arba po 2 eurus už pirmuosius 5 MB), likusiais duomenimis iki 50 MB tą dieną galima naudotis nemokant papildomai.

Šios tarptinklinio ryšio kainos „Omnitel“ klientams galioja automatiškai, tad nieko papildomai užsisakyti nereikia. Apie geresnius tarptinklinio ryšio tarifus atvykus į konkrečią šalį „Omnitel“ klientai kaip visada bus informuojami SMS žinute.

Įeinančių ir išeinančių skambučių bei SMS kainos šiose šalyse nekinta ir priklauso nuo konkrečių kiekvienoje valstybėje esančių operatorių tarifų. Visas šiuo metu JAV ir kitose užsienio valstybėse galiojančias tarptinklinio ryšio kainas galima sužinoti internete.

Klientai, turintys mokėjimo planus L, XL arba XXL, Europos Sąjungos šalyse per dieną papildomai nemokėdami gali išnaudoti atitinkamai 15, 25 ir 35 megabaitus duomenų. Kitus mokėjimo planus turintiems klientams megabaitas duomenų visose ES šalyse kainuoja 0,0605 euro. 4G tarptinklinio ryšio paslaugomis „Omnitel“ klientai jau gali naudotis 36 šalyse, tarp jų ir JAV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)