„Mes įgyvendiname organizacinius ir kultūrinius pokyčius įmonės viduje ir siekiame pritraukti į „Omnitel“ specialistų su nauju požiūriu. Džiaugiuosi, kad atsinaujinančią „Omnitel“ sustiprins Elina Brikere, kuri prisidės prie mūsų komandos siekiant pagrindinio tikslo – susigrąžinti mūsų klientų pasitikėjimą“, - sakė „Omnitel“ prezidentas Danas Strömbergas.

Elina Brikere yra patyrusi rinkodaros specialistė, daugiau kaip 10 metų dirbusi greitojo vartojimo prekių srityje. Pastaruoju metu Elina Brikere dirbo bendrovėje „Nestlé Baltics“, kur ėjo rinkodaros vadovės gėrimams pareigas, bei buvo „Nestlé Baltics“ reklamos ir rinkos tyrimų koordinatorė Baltijos šalims, stiprino įmonės prekių ženklų pozicijas Baltijos šalyse, vystė inovatyvius vartotojams skirtus produktus bei jų komunikaciją.

„Ateidama į „Omnitel“ turiu siekį, kad išankstinio mokėjimo produktų, paslaugų bei komunikacijos centre atsidurtų klientai, ir su jų pagalba „Omnitel“ susigrąžintų savo pozicijas išankstinio mokėjimo paslaugų rinkoje“, - sakė Elina Brikere.

„Omnitel“ išankstinio mokėjimo padalinys, kuriam vadovaus Elina Brikere, buvo sukurtas šių metų pradžioje ir yra atsakingas už visą darbą su „Omnitel“ išankstinio mokėjimo paslaugų „Ežys“ bei „Omnitel Extra“ klientais - tiek už klientų patirtį, tiek už produktų kūrimą. Nuo sukūrimo padaliniui laikinai vadovavo Saulė Pauplytė-Markevičienė, iki tol vadovavusi išankstinių paslaugų skyriui su labiau ribotomis, nei padalinio, funkcijomis.

Paklausus, ar naujos padalinio vadovės išrinkimas reiškia, jog S. Pauplytei-Markevičienei teks ieškoti naujų iššūkių karjeroje, „Omnitel“ atstovė spaudai Daiva Selickaitė atsakė: „Šiuo metu ji dar su mumis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)