„Naujasis „Nokia Lumia 925“ yra neseniai Lietuvoje pasirodžiusio „Lumia 920“ „brolis“. Abu šie įrenginiai pagal fotografavimo ir filmavimo galimybes pranoksta visus kitus išmaniuosius telefonus, o „Lumia 925“ idealus norintiems plono, stilingo savo forma įrenginio. Su greita ir patogia „Windows Phone 8“ vartotojo sąsaja „Lumia 925“ ir „Lumia 920“ modeliai veikia itin sparčiai, siūlo daugybę programėlių ir puikų suderinamumą su kompiuteriuose naudojama „Windows 8“ programine įranga ar debesijos paslaugomis“, – sakė „Nokia“ pardavimų atstovas Lietuvos rinkai Vytenis Koryzna.

„Nokia Lumia 925“ turi pažangiausią „PureView“ kamerą su slankiųjų lęšių objektyvu ir naujos kartos programinę įrangą, apdorojančią nufotografuotus kadrus. Dėl šių technologijų kamera gali sugerti daugiau šviesos ir išgauti ryškesnes bei aiškesnes nuotraukas bei vaizdo įrašus net ir blogo apšvietimo sąlygomis. Kameros objektyvo slankieji lęšiai padeda stabilizuoti vaizdą, kai filmuojama judant, pavyzdžiui, važiuojant automobiliu, dviračiu ar leidžiantis slidėmis nuo kalno. Vienas iš naujajame flagmane įdiegtų atnaujinimų – „Nokia Smart Camera“ režimas. Jis leidžia vienu paspaudimu padaryti dešimt nuotraukų ir iš jų išrinkti labiausiai pavykusį kadrą ar sukurti judantį paveikslėlį.

Metalinės „Lumia 925“ korpuso detalės telefonui suteikia dar daugiau tvirtumo ir patrauklumo. Jo nugarėlė bus gaminama iš tvirto polikarbonato lydinio, pasirinktinai baltos, pilkos arba juodos spalvos. Prie telefono nugarėlės taip pat galima pritvirtinti bevielio krovimo funkciją turintį dangtelį, kuris suderinamas su visais „Nokia“ bevielio krovimo įrenginiais ir aksesuarais. Šie dangteliai siūlomi atskirai ir vartotojai galės pasirinkti pageidaujamą spalvą – baltą, juodą, geltoną arba raudoną. Kaip ir kituose „Nokia“ telefonuose, „Lumia 925“ turės įdiegtas HERE žemėlapių ir vietos nustatymo funkcijas.

„Kartu su „Nokia“ mes keičiame vartotojų nuomonę apie išmaniųjų telefonų kameras. „Nokia“, kurdama „Lumia 925“ modelį, dar labiau ištobulino „Lumia“ telefonų fotografavimo ir filmavimo galimybes”, – sakė korporacijos „Microsoft“ „Windows Phone“ padalinio viceprezidentė Terry Myersonsakė.

Pirmiausia „Nokia Lumia 925“ bus pristatyta Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Italijos, Ispanijos ir Kinijos rinkose. „Lumia 925“ pasirodymo data ir kaina Lietuvoje bus patikslinta artėjant prekybos pradžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)