Tam, kad ši problema būtų išspręsta, o pasimetusios kojinės rastų sau porą, „Samsung“ sukūrė pirmąjį, pažinčių svetaines ir programėles parodijuojantį „vienišų“ kojinių portalą „SingleSocks“.

DELFI pasitikslino, ar tai - ne balandžio 1-osios pokštas. „Samsung“ atstovė žiniasklaidai patvirtino, kad tai - tikrovė, kad pažinčių portalas jau veikia.

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, kiekvienas, turintis „vienišą“ kojinę, gali registruotis portale www.singlesocks.lt išmaniuoju telefonu, planšete ar kompiuteriu, įkelti kojinės nuotrauką bei trumpą aprašymą.

Dairantis kitų „vienišių“ ir atradus patrauklią porą, belieka spausti „patinka“ mygtuką ir tikėtis, kad ši simpatija tą patį padarys ir su Jūsų kojine. Beje, viena kitą atradusių kojinių šeimininkai, pasidalindami puikia žinia savo „Facebook“ paskyroje, turi galimybe laimėti pagrindinį žaidimo prizą – naują „Samsung AddWash“ skalbimo mašiną.

Klausimas, kur dingsta antra kojinė, ramybės žmonėms neduoda jau eilę metų. Tuo tarpu mokslininkai ir inovacijų kūrėjai ieško geriausių būdų šiai problemai išspręsti. Per paskutinius metus, net pusė lietuvių yra nors kartą pamiršę į skalbyklę sudėti visus skalbinius ir tai atsiminę tik režimo skalbimui jau prasidėjus. Toks užmaršumas – gali būti laikomas ir viena iš „vienišų“ kojinių atsiradimo priežasčių, kai viena kojinė atsiduria skalbyklėje, o kita lieka skalbinių krepšyje.

Norintys išeiti iš užburto „vienišų“ kojinių rato, šiandien gali rinktis iš keleto sprendimų.

Pirmasis - visai neseniai pristatyta nauja „Samsung“ skalbyklė, turinti „AddWash“ funkciją. Šios funkcijos ir papildomų durelių dėka, pamirštą kojinę įdėti skalbti galima jau įjungus skalbimo režimą, taip mažinant tikimybę, jog kojinių poros pasimes.

Antrasis – pirmas pasaulyje „vienišų“ kojinių portalas, skirtas atrasti porą jau pasimetusioms kojinėms. Ši pažinčių platforma prieinama kiekvienam „Facebook“ paskyrą turinčiam lietuviui nuo kovo 24 d. iki gegužės 31 d. Burtu keliu išrinkti pagrindinio prizo laimėtojai bus skelbiami balandžio 3 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)