Pirmadienį rytą buvo paskelbta, kad įmonę palieka veiklos direktorius Kristianas Tearas bei rinkodaros vadovas Frankas Boulbenas. Taip pat bus pakeistas finansų vadovas Brianas Bidulka. T. Heinsas nuo generalinio direktoriaus pareigų nusišalino prieš tris savaites, po nevykusio „Fairfax Holdings“ bandymo perimti įmonės valdymą už 4,7 mlrd. JAV dolerių, rašo „The Verge“.

Dabar „Blackberry“, pastiprinta 1 mlrd. JAV dolerių iš investuotojų kišenių, su nauju direktoriumi priešaky turės atrasti naują krypti savo buksuojančiam telefonų verslui. J. S. Chenas, nors ir generalinio direktoriaus pareigas eina laikinai, panašu, yra visai rimtai nusiteikęs ištiesinti skęstantį „Blackberry“ laivą. Juolab, kad valdymas krizės laikotarpiu jam nėra naujovė – akcininkai vadovu jį pasirinko būtent dėl to, kad kadaise J. S. Chenas sugebėjo išgelbėti taip pat kirvuku link dugno judėjusią bendrovę „Sybase“

Savo ketinimus keisti įmonės vidinę kryptį jis viešai pareiškė ir oficialiame pranešime spaudai: „Aš ir toliau derinsiu savo vyresniųjų vadovų komandą bei organizacijos struktūrą bei tobulinsiu įmonės strategiją siekiant užtikrinti, kad rinkai teiktume geriausius įrenginius, geriausią saugumą ir geriausią įrenginių valdymą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)