Žaidimo kopijų oficialiai jau parduota per 54 mln. kopijų, nurodo apie sandorį pranešęs „Xbox“ padalinio vadovas Philas Spenceris. Savo ruožtu „Mojang“, kurio trys įkūrėjai paliks įmonę, savo gerbėjams teigia, kad "viskas bus gerai“.

Kai kurie analitikai mano, kad toks žingsnis turėtų padėti įmonei „Microsoft“ didinti jos „Windows Phone“ išmaniojo telefono vartotojų skaičių. Beje, vos prieš metus įmonė įsigijo suomių mobiliųjų telefonų gamintoją „Nokia“.

Šiuo metu „Minecraft“ laikomas viena populiariausių programėlių tiek „Apple“ operacinę sistemą, tiek ir „Android“ sistemą turintiems telefonams, neseniai rinkoms pristatytos žaidimo versijos „Xbox One“ bei „PlayStation 4“ konsolėms. „Mojang“ praėjusiais metais iš šio savo projekto uždirbo daugiau kaip 100 mln. JAV dolerių.

„Minecraft“ mums yra daugiau nei geram žaidimui atstovaujantis padalinys - ši kūrybinė platforma, kurioje dirba didžiulė gerbėjų minia, suteikia nemažai naujų galimybių plėstis nei tik sau, bet ir „Microsoft“ -, sakė „Microsoft“ vadovas Satya Nadella.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)