Praėjus 4 mėnesiams po „StartupHighway“ akseleravimo programos baigimo, šis socialinis tinklas pritraukė investicijas iš Nyderlanduose įsikūrusio „eVA Fund. Šios investicijos padės „MoboFree“ plėstis Lagose ir Akroje, duris atvers nauji biurai rytų Afrikoje. Prie investicinio sandorio prisijungusi bendrovė „Million Monkeys“ pasidalins vertingomis žiniomis ir patirtimi, kurias įgijo vystydama skelbimų portalus Belgijoje ir Nyderlanduose, kurie vėliau sėkmingai buvo parduoti „eBay“ platformai.

„Vos pradėję vystyti socialinės prekyvietės idėją, sulaukėme labai pozityvios vartotojų reakcijos. Savo jėgomis išauginome projektą iki 3 milijonų registruotų vartotojų ir, norėdami plėstis dar sparčiau, labai tikslingai ieškojome investuotojų, kurie kartu su pinigais galėtų pasiūlyti tam tikrą pridėtinę vertę - savo kontaktų tinklą Afrikoje, žinias mums aktualiose srityse. Labai džiaugiamės pritraukę būtent tokią investiciją ir neabejojame, kad ji padės dar labiau sustiprinti mūsų pozicijas bei tapti lyderiais naujose rinkose“ – teigė Neringa Kudarauskienė, „MoboFree“ vadovė.

„MoboFree“ misija yra kurti ir plėtoti Afrikoje pirmaujančią mobiliąją prekybos rinką kurioje akcentuojamas sąžiningumas, žmonės gali pirkti, parduoti ir keistis daiktais. Šiandien „MoboFree“ yra vienas didžiausių ir sėkmingiausių socialinių tinklų Afrikoje, turintis daugiau nei 3 000 000 užsiregistravusių vartotojų, kurie per mėnesį vidutiniškai peržiūri apie 65 000 000 puslapių, o interneto naršyklės mobiliajame telefone „Opera“ duomenimis, „MoboFree“ priklauso lankomiausių tinklalapių 10-tukui Nigerijoje, Zimbabvėje ir Malavyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)