„Samsung Galaxy Note 3“ turi platesnį (5,7 colio) „Full HD Super AMOLED“ ekraną, plonesnį (8,3 mm) ir lengvesnį (168 g) korpusą bei galingą ir ilgiau naudojamą (3 200 mAh) bateriją. Telefone yra 13 mln. taškų galinė kamera su išmaniojo stabilizavimo funkcija ir ryškia CRI LED blykste, rašoma pranešime spaudai.

„Galaxy Note 3“ įdiegta naujausia LTE technologija „CAT4 Carrier Aggregation“, veikimo įvairiuose tinklo dažniuose galimybė. Be to, telefone yra didžiausias tokio tipo įrenginiams darbinės atminties (RAM) kiekis – net 3 GB. Taip pat telefone yra 1,9 GHz dažniu veikiantis 8 branduolių procesorius, 32 arba 64 GB vidinės atminties su galimybe įdėti iki 64 GB talpos atminties kortelę.

Telefonas paveldės ir pirmąkart telefone „Galaxy S4“ pasirodžiusį neįprastų jutiklių rinkinį - termometrą, barometrą, higrometrą. Žinoma, jame bus ir jau standartiniais tampantis rinkinys - giroskopas, akselerometras, gerstų, atstumo jutiklis.

„Galaxy Note 3“ palaikys ir visus belaidžio ryšio „Wi-Fi“ standartus, taip pat naująjį ac, jame bus NFC ryšio galimybė ir nuotolinio valdymo per IR šviestuką galimybė.

Telefono matmenys - 151,2 x 79,2 x 8,3 mm, svoris 168 g.

Naujojo „Note 3“ galinis dangtelis yra gruoblėtos tekstūros, įrenginio briaunos taip pat padengtos grublėta medžiaga, todėl užtikrinamas klasikiniams nešiojamiesiems kompiuteriams būdingas atsparumas ir ilgaamžiškumas. Naująjį modelį pirkėjai galės rinktis su 3 skirtingų spalvų korpusais: gintaro juodos, klasikinės baltos arba ryškiai rožinės. Vėliau bus pasiūlytas didesnis keičiamų galinių dangtelių spalvinis pasirinkimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)