Tema rimta. Dažnai girdime, jog technologijų vaidmuo mūsų kasdienybėje užima per didelę dalį. Sunerimę tėvai stebisi iš rankų telefonų nepaleidžiančiais paaugliais, dažnas iš mūsų Labas rytas visų pirma taria savo išmaniojo ekranui, o SMS žinutė apie išnaudotą mėnesio mobiliųjų duomenų limitą kelia siaubą.

Internete sklando nesuskaičiuojama galybė memų apie tai, į kokias juokingas situacijas patenkame, kai technologijoms skiriame per daug dėmesio.

Kaip dalyvauti? Apsilankykite konkurso įraše, kurį paskelbėme savo paskyroje „Facebook“, ir komentaruose pasidalinkite savo sukurtu GIFU arba MEMU apie tai, kaip kartais žmonės persistengia su technologijomis. Galbūt turite asmenukėmis apsėstą bičiulį, o gal jūsų mergina ar vaikinas nežiūri jums į akis, nes nuolat viską aplink fotografuoja? Gal jūs pats telefoną visada laikote rankoje ir tikrinate jį kas 2 minutes?

Apsidairykite, pastebėkite ir pasidalinkite.

Jūsų kūrinių laukiame iki 2016 m. gegužės 1 d. vakaro, o nugalėtoją komisijos pagalba išrinksime gegužės 3 d.

Vertinimo kriterijai: socialinio tinklo naudotojų balsai („Like“ skaičius), minties originalumas, idėjos įgyvendinimas.

Tiesa, norėdami dalyvauti konkurse, dalyviai turi tapti mūsų paskyros feisbuke draugais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)