Nežinomieji taps aiškūs

Standartinis gykas gali padėti susidoroti su įvairiausiomis sistemomis ir nežinomaisiais. Patikėkite, jis padės suprasti, kas yra „HTML“, „HTTP“ ar „HDTV“ koduotės. Na, o kompiuterinė technika visuomet bus prižiūrėta ir atnaujinta.

Nors vaikinas ir padės suprasti nežinomuosius, tačiau klausdamos banalių klausimų, mielosios, būkite atsargios. Įsidėmėkite: jeigu vaikinas pasakoja apie „Java“ arba „PHP“, neklausinėkite jo apie „Windows 8“ operacinę sistemą – tai gali jį išmušti iš vėžių.

Logiškas mąstymas – gyko stiprioji pusė

Tikri gykai mąsto visai kitaip nei įprasti vaikinai – jie yra labai konkretūs ir emocionalumo iš jų nesitikėkite. Pirma, gykas į situaciją žvelgia tik realistiškai – nelogiškos fantazijos ne jam. Antra, toks vaikinas padeda susidorti su klausimais, į kuriuos niekaip negalite atsakyti. Pavyzdžiui, nežinote, kodėl vandens lygis pakilo – nesijaudinkite, toks vaikinas ras įtikinamiausią atsakymą ir padės suprasti šį reiškinį.

Visada ištikimas

Gykas jūsų niekuomet nepaliks. Įdomu, kodėl? Toks vaikinas visuomet bus dėkingas, kad sujungėte su juo savo „sąsają“ ir atradote alternatyvią bendravimo formą.

Daugiau juoko namuose

Šio tipo vaikinams labai patinka naršyti internete, dažniausiai informacijos jie ieško suaugusiems skirtuose tinklalapiuose. Tad nenustebkite, jeigu netikėtai užklupsite jį apsirėdžiusį betmeno arba žmogaus voro kostiumu – priimkit tai kaip staigmeną, kuri pakelia nuotaiką.

Suras jus – nesvarbu, kur būsite

Tikėtina, kad jūsų inovatyvusis ir viską išmanantis vaikinas taps priklausomas nuo kompiuterinių žaidimų. Tai geras ženklas – galite palikti vaikiną vieną namuose ir jis tikrai neliūdės. Tačiau kai tik panorėsite, šis atvažiuos ir pasiims iš bet kokios nežinomos vietos – jums nereikės laukti! Tam į pagalbą bus pasitelkti „Google“ žemėlapiai ir kitos išmaniosios programėlės.

Taigi, su gyku susitikinėti tikrai verta – jis suteiks patarimų, padės ir visada bus pasiruošęs surasti jus ir apsaugoti nuo sisteminių klaidų.