Futbolo pasaulio čempionatui atiteko trečioji labiausiai ieškomų terminų vieta. Paris Hilton buvo populiariausia naujienų paieškoje.

Top 10 paieškoje dominavo antrosios kartos interneto puslapiai („Web 2.0“) tokie kaip „Metacafe“, „Radioblog“ ar „Wikipedia“ enciklopedija. Žodis „video“ užėmė septintąją vietą bei atspindėjo vaizdo puslapių („YouTube“, „Metacafe“ ir panašūs) augimą. 2006m. naujienų paieškoje karaliavo įžymybės, ligos, tragedijos ir keistenybės.

Orlando Bloomas buvo antras labiausiai ieškomas „Google“ naujienose, po jo sekė vėžys, „podcastingas“, uraganas Katrina ir bankrotas.

Dažniausiai šiais metais „Google“ užduodamas klausimas „Kas yra...?“ buvo apie „Boratą“, televizijos ir filmo herojų, kurį suvaidino Sacha Baron Cohenas.

Naršytojai taip pat daug klausimų uždavė apie „Hezbollah“ ir įvairius vaistus.

Aktorės Nicole Kidman ir dainininko Keithu Urbanu vestuvės buvo pačios ieškomiausios - jos aplenkė Tomo Cruizo ir Katie Holmes vedybas.

Labiausiai ieškomi „Google” 2006 metais

1.Bebo
2.MySpace
3.World Cup
4.Metacafe
5.Radioblog
6.Wikipedia
7.Video
8.Rebelde
9.Mininova
10.Wiki
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją