„Džiaugiamės, kad žmonės vieni kitus sveikino saugiai, nuotoliniu būdu. Bendravimo ir ryšio palaikymas su artimaisiais, ypač per didžiąsias metų šventes, yra kaip niekad reikšmingas. Mūsų tikslas ir toliau yra sklandaus bei kokybiško ryšio užtikrinimas savo klientams“, – pranešime spaudai sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ statistika atskleidė, kad pirmąją Kalėdų dieną skambučių skaičius stipriai išaugo – operatoriaus klientai kalbėjo beveik 40 proc. daugiau minučių nei įprastais gruodžio savaitgaliais.

Šventinį savaitgalį didžioji dalis sveikinimų skambučiais užfiksuoti pirmoje dienos pusėje, t.y. iki 14 val. Tuo tarpu skambinusių į užsienį buvo dešimtadaliu, t.y. 12 proc., mažiau nei įprastą gruodžio savaitgalį.

Tiek šv. Kūčių, tiek pirmąją Kalėdų dieną išaugo ir SMS žinučių skaičius. Atitinkamai šiomis dienomis išsiųsta 7 proc. ir 29 proc. daugiau žinučių nei įprastais gruodžio savaitgaliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)