„Bitės“ įmonių grupė Lietuvoje ir Latvijoje valdo vieną didžiausių mobiliojo ryšio operatorių, teikiantį mobiliojo ryšio paslaugas.

„Drauge su savo komanda Frederick Hrenchuk užsibrėžė tikslą suteikti vartotojams išskirtinę patirtį naudojantis mobiliuoju ryšiu, ir tai buvo sėkminga „Bitės“ strategija – bendrovės vartotojų bazė siekia 1,58 milijono klientų ir stabiliai auga. Mes norime padėkoti visai „Bitės“ komandai už puikius pasiekimus ir palinkėti tolesnės sėkmės, dirbant su naujais investuotojais“, – pranešime spaudai cituojama Michelle Capiod, „Mid Europa“ partnerė.

„Su „Mid Europa“ palaikymu mes pavertėme „Bitę“ viena dinamiškiausių, aukštos kokybės paslaugas teikiančių ir į vartotoją orientuotų mobiliojo ryšio bendrovių Europoje. Esame dėkingi už „Bitės“ ilgalaikės strategijos palaikymą, ir esame pasiruošę toliau stiprinti verslą kartu su „Providence““, – teigia Frederick Hrenchuk, „Bitės“ įmonių grupės generalinis direktorius.

Lietuvoje ir Latvijoje veikianti „Bitės“ įmonių grupė yra viena didžiausių telekomunikacijų bendrovių Baltijos šalyse, turinti 1,58 milijono privačių ir verslo klientų bazę.

Kaip teigiama pranešime spaudai, „Providence“ turi sėkmingą investicijų patirtį žiniasklaidos, komunikacijos, švietimo ir informacinių technologijų sektoriuose.

"Providence Equity Partners" yra pirmaujanti pasaulyje privataus kapitalo bendrovė, investuojanti į žiniasklaidos, komunikacijos, švietimo ir informacinių technologijų bendroves. Įmonės valdomų fondų vertė viršija 40 mlrd. JAV dolerių, o nuo įkūrimo 1989 metais bendrovė investavo į daugiau nei 140 įmonių visame pasaulyje.

"Providence" įsikūrusi (JAV) bei turi biurus Niujorke, Londone, Honkonge, Singapūre ir Naujajame Delyje. Bendrovė yra investavusi į tokias kompanijas, kaip "Eircom" (Airija), "Warner Music Group" (JAV), "Digiturk" (Turkija), "idea Cellular" (Indija), "Ironman", HSE24 ir kitas gerai žinomas savo sektorių lyderes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (981)