Anksčiau interneto paieškos sistemos tokio tipo svetaines praleisdavo, tai buvo bene didžiausias jų trūkumas palyginus su įprastomis HTML svetainėmis. Nors „Flash" technologija svetainių kūrėjams suteikia žymiai daugiau galimybių jas apipavidalinti, nemažai bendrovių ir paslaugų teikėjų šios technologijos negalėjo rinktis vien dėl to, kad tokių svetainių turinys buvo neįtraukiamas į paieškos rezultatus.

„Adobe" atstovų teigimu, šis patobulinimas atliktas pačiu laiku, kai vis daugiau „Flash" programuotojų kuria sudėtingesnes ir įvairesniu turiniu išsiskiriančias svetaines bei interneto programas.

Tam, kad būtų galima atlikti paiešką, „Adobe" išleido atnaujintą „Flash" leistuvo versiją, atitinkamus pakeitimus savo paieškų varikliuose padarys ir interneto paieškos bendrovės.

Tuo metu „Flash" svetainių kūrėjams nieko keisti nereikės, o visi į internetą patalpinti tinklalapiai per tam tikrą laiką bus automatiškai nuskaityti paieškos sistemų.

Pradžioje į paieškos rezultatus bus įtraukiamas tik tekstas ir nuorodos iš „Flash" svetainių. Vėliau šias galimybes ketinama pritaikyti ir iliustracijoms, garso ir video failams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją