„Džiaugiamės, kad mūsų klientai, labiausiai laukę šių „Apple“ naujienų ir išmaniuosius užsisakę iš anksto – jau greitai juos turės savo rankose. Kurjeriai flagmanų pristatymą tiesiai į namus ar biurus pradės nuo pat penktadienio ryto“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Išankstinių užsakymų duomenimis, net 71 proc. klientų įsigijo brangesnius, „Pro“ linijos išmaniuosius. Jie dažniausiai rinkosi naujosios žalios arba pilkos spalvos korpuso telefonus, o antroje vietoje liko auksiniai arba sidabriniai išmanieji. Tiesa, sidabro spalvą rinkosi tik įsigiję „iPhone 11 Pro“ modelį.

Be to, klientai, įsigiję „iPhone 11 Pro“ arba „iPhone 11 Pro Max“ telefoną, dažniausiai rinkosi 256 GB vidinės atminties modelį.

Anot operatoriaus, susidomėjimas „Pro“ serijos išmaniaisiais yra toks didelis, kad prekybos pradžioje jų pasiūla bus itin ribota.

Tuo tarpu praėjusių metų „iPhone XR“ modelį atitinkantį flagmaną „iPhone 11“ įsigijo trečdalis išankstinių pirkėjų. Kiekvienas jų galėjo rinktis net iš 6 spalvų. Beveik pusė klientų rinkosi klasikinę juodą, o antroje vietoje pagal populiarumą liko specialaus RED leidimo raudonos spalvos išmanieji. Trečiąją vietą visos kartu pasidalijo ryškesnės spalvos: balta, žalia, purpurinė ir geltona.

Visų šių spalvų „iPhone 11“ modelius pamatyti ir įsigyti nuo penktadienio ryto bus galima didžiausiame operatoriaus salone Lietuvoje, įsikūrusiame Vilniaus „Akropolio“ prekybos centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)