Telefono korpusas yra pagamintas iš aliuminio – ganėtinai minkšto metalo, todėl nenuostabu, kad gerokai spustelėjus pirštais korpusas iš tiesų pasidavė ir sulinko taip, kad naujasis „iPhone“ tapo gerokai apgadintu „iPhone“ - nors ekranas neskilo, tačiau rėmelis akivaizdžiai sulinko ties šoninių mygtukų išpjova, o korpusas pirminės formos neatgavo net ir nebespaudžiant.

L. Hilsentegeris teigia, kad visai tikėtina, kad telefonas susilankstys ir kišenėje – tai veikiausiai priklauso nuo to, kaip stipriai aptemptas kelnes dėvėsite ir kaip dažnai į kišenę grūsite savo telefoną.

Tinklaraščio autorius vėliau įkėlė ir dar vieną vaizdo įrašą - juo bandyta palyginti, kaip į lenkimą reaguoja panašaus dydžio konkurentų gaminamas telefonas „Samsung Galaxy Note 3“.

Prieš šį bandymą L. Hilsentegeris parodė kuo baigėsi bandymas ištiesinti „iPhone 6 Plus“ korpusą - skilo jo ekranas.

Lenkimo eksperimentą korėjietiškas gaminys atlaikė gerokai garbingiau - lenkimo metu spaudžiant, autoriaus teigimu, tokia pačia ir net didesne jėga, korpusas braškėjo, traškėjo ir visaip kitaip rodė savo nepasitenkinimą, tačiau atleidus grįžo praktiškai į tokią pačią būseną, kokios išvažiavo iš gamyklos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)