16
Kitas

„iPad Commode Caddy“

Galbūt kokiam žmogui reikalinga „Bluetooth“ klaviatūra, kuri padidina teksto surinkimo šiuo kompiuteriu patogumą. Arba įsigyja aplanką savo investicijai apsaugoti. O galbūt nusipirkote stovelį, kurį palikote ant spintelės šalia lovos, ant kurio padėjus kompiuterį jis ne tik pasikrauna, bet ir tampa staliniu laikrodžiu, groja muziką ar netgi skaito jums audioknygas.

Bent jau iš nupasakojimo gali pasirodyti, kad tokie priedai yra praktiškai naudingi (mat jie iš tiesų tokie yra). Bet ar tikrai visi, norintys pasikaitinti vieno populiariausių pasaulyje produktų sėkmės spinduliuose, tą daro išmintingai ir apgalvotai? Pateiksime jums kelis pavyzdžius priedų, kurie dėmesį patraukia tik savo kvailumu.

Stilingi teletabio marškinėliai

Teletabiai išlieka aktualūs net ir suaugus. Ar bent jau panašu, kad to norėtų 50 dolerių kainuojančių marškinėlių „iPad Syte Shirt“ kūrėjai.

Šiuose medvilniniuose marškinėliuose, krūtinės plote yra vinilinė kišenė, į kurią galima įkišti „iPad“ ar bet kurį kitą planšetinį kompiuterį su 10 colių įstrižainės ekranu – jeigu apsivilksite tokius marškinėlius, beliks susiieškoti kepuraitę su keistos formos strypeliu.

„Taip kompiuteris yra apsaugotas nuo aplinkos poveikio, be to, jis išlieka funkcionalus ir interaktyvus. Tokiu būdu galite demonstruoti savo kūrinius, programėles, pristatymus ir panašiai“, - savo produktą reklamuoja San Diego mieste (JAV) įsikūrusi bendrovė. Marškinėlių galima įsigyti pačių įvairiausių dydžių, juodos arba baltos spalvos. Be to, vidinėje kišenės pusėje yra slaptos angos ausinių ir įkrovimo jungtims.

16
Kitas

„iPad Commode Caddy“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)