ES Konkurencijos komisijos atstovas patvirtino, kad „Intel" atsakymą dėl šių kaltinimų turėjo pateikti iki spalio 17 dienos. Tuo metu bendrovė teigė neatsakiusi dėl to, nes laukė su šia byla susijusio apeliacinio proceso išvadų.

Šio mėnesio pradžioje „Intel" komisijos paprašė pratęsti terminą savo atsakymui pateikti. Bendrovė argumentavo, kad jai reikia daugiau laiko surinkti įrodymams ir tinkamai pasiruošti gynybai.

Nesąžiningais veiksmais Konkurencijos komisija bendrovę apkaltino dar šių metų liepos mėnesį. Spalio mėnesį „Intel" parašė apeliacinį skundą ir kreipėsi į pirmos instancijos teismą Liuksemburge.

Komisijos atstovas teigė, kad tyrimas dėl nesąžiningos konkurencijos vyksta toliau, tačiau tikslios datos, kada galėtų paaiškėti galutinis sprendimas, jis nenurodė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją