Filmų „Įniršis“ („Fury“), „Annie“, „Mr. Turner“ ir „Still Alice“ įrašai su vandens ženklais netrukus po išpuolio prieš kino filmų kūrėjų bendrovę maždaug vienu metu pradėjo plisti internetu. Kol kas nepatvirtinama, ar filmai pavogti išpuolio prieš „Sony Pictures“ metu, bet tai yra labai tikėtina, mat šių filmų DVD įrašai dar nėra pardavinėjami. Ir tik „Įniršis“ jau yra rodomas kino teatruose – trys likę filmai turėtų būti vis dar po paslapties skraistėmis, rašo theverge.com.

Pavogtosios kopijos, manoma, yra tos, kurias kino studijos išsiuntinėja vertintojams, įvairioms apdovanojimų komisijoms ir kitiems asmenims, kurie yra svarbūs filmų reklamavimo sumetimais.

„TorrentFreak“ informuoja, kad „Įniršis“ populiarumu gerokai lenkia likusius tris filmus – tai yra šiuo metu antras pagal populiarumą filmas 'The Pirate Bay“ svetainėje.

„Sony Pictures“ atstovas oficialiame komentare nepatvirtino, kad filmai pavogti įsilaužimo į jų sistemas metu, bet teigė, kad „Sony Pictures Entertainment“ turinio vagystė yra kriminalinis nusikaltimas ir įmonė glaudžiai bendradarbiaus su teisėsaugos įstaigomis sprendžiant šią bylą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)