Pirmąją sąrašo vietą užėmė Korėjos kompanija „NCsoft“, kurios atleisti darbuotojai pardavė naujo internetinio žaidimo „Lineage III“ išeities kodus konkuruojančiai kompanijai. Toks praradimas „NCsoft“ buvo įvertintas 1 mlrd. JAV dolerių. Įdomu, kad šis stambus informacijos nutekėjimas įvyko tada, kai dėl kitų kompanijos vidaus problemų buvo atleistas projekto vadovas, o su juo pasitraukė ir dalis programuotojų, kurie ir yra įtariami informacijos perpardavimu.

„Caterpillar“ korporacija taip pat turi problemų su informacijos nutekėjimu. Ši kompanija, kurioje visame pasaulyje dirba apie 90 tūkst. darbuotojų, neteko nešiojamojo kompiuterio su asmeniniais darbuotojų duomenimis. Pasak „InfoWatch“ ekspertų, nuostoliai gali siekti kelis šimtus milijonų JAV dolerių. Apie milijoną JAV dolerių kainuos visų nukentėjusiųjų nustatymas, dar panaši suma bus išleista incidento tyrimui bei advokatams. Kelis milijonus sudarys ir prarasta pelno dalis dėl kritusios kompanijos reputacijos.

„Neiman Marcus“ korporacija taip pat susidūrė su panašiomis problemomis. Neseniai iš šios kompanijos dingo kompiuterinė aparatūra, kur buvo saugoma 160 tūkst. buvusių ir esamų darbuotojų duomenų.

Paskutinis informacijos nutekėjimas užregistruotas Baltimorės medicinos centre („Baltimore County Health Center“), kur dingo nešiojamasis kompiuteris su 6 tūkst pacientų socialinio draudimo duomenimis. Nukentėjusiesiems pažadėta apmokėti banko sąskaitų stebėjimą.