Pastaraisiais mėnesiais padaugėjo pranešimų apie pastebėtus neatpažintus skraidančius objektus (NSO), tad padidėjo ir susidomėjimas NSO.

Pasak „Anomalies Network“ atstovų, „UFOCrawler“ (www.ufocrawler.com) buvo sukurtas siekiant veiksmingiau ir lengviau ieškoti informacijos visame pasaulyje apie tokius dalykus kaip NSO, kelionės laiku, anomalijos bei sąmokslo teorijos.

Sukurtas naudojant „IBM OmniFind Yahoo! Edition“ technologiją, nemokamas „UFOCrawler“ paieškos variklis leidžia vartotojams tiksliai atsirinkti informaciją iš atitinkamų šaltinių, tarp kurių – tūkstančiai dokumentų ir bylų, surinktų „Anomalies Network“ archyve, ir daugybė šaltinių internete.

„Pavyzdžiui, naudojant įprastą paiešką, įvedus sąvoką „Area 51“ (JAV karinė oro bazė Nevadoje, dažnai siejama su NSO), gausite tūkstančius rezultatų, daugelis kurių jums visai netiks, – sako „Anomalies Network“ įkūrėjas Olavas Phillipsas. – „UFOCrawler“ pateiks tik tuos rezultatus, kurie bus susiję su informacija apie slaptus JAV vyriausybės projektus, NSO ir paranormalius reiškinius“.

„Paranormalūs reiškiniai nuo seno domina daugelį žmonių. Bet žmonės neturi daryti išvadų ar priimti sprendimų iš vieno NSO pastebėjimo ar kokio nors užfiksuoto paranormalaus reiškinio, – teigia „Anomalies Network“ įkūrėjas. – „UFOCrawler“ sukurtas siekiant leisti vartotojui atrasti įvairius informacijos šaltinius ir taip susikurti visapusiškesnį vaizdą ir pačiam darytis išvadas“.

Veikianti daugiau nei dešimt metų „Anomalies Network“ yra didžiausia interneto bendrija, vienijanti NSO ir paranormalių reiškinių entuziastus visame pasaulyje. Jos svetainėje per mėnesį apsilanko daugiau kaip milijonas lankytojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją