Pirmuoju atveju pikselių tankis siekia 515 ppi. Anksčiau gamintojo atstovai tikino nematantys prasmės telefonuose naudoti didesnės už Full HD raiškos ekranus, tačiau virtualios realybės vystymasis privertė „Huawei“ pakeisti savo nuomonę. Beje, „Honor V8“ dėžutė lengvai transformuojama į VR akinius.
Huawei Honor V8

Naujienos „širdimi“ tapo firminis procesorius „Kirin 950“. Šis lustas turi aštuonis branduolius, sugrupuotus į du klasterius: „Cortex-A72“ kvartetas su 2,53 GHz dažniu ir keturi 1,8 GHz „Cortex-A53“. „Kirin 950“ taip pat turi koprocesorių i5, kuris skirtas apdoroti iš jutiklių gaunamą informaciją, grafikos valdiklį „Malis T880MP4“ ir LTE Cat.6 modemą. Procesorius veikia kartu su 4 GB operatyviosios atminties.

„Honor V8“ gali pasididžiuoti pagrindine kamera su dviem 12 megapikselių moduliais. Vienas iš jų daro spalvotas nuotraukas, o kitas fotografuoja juodai baltai. Tai leidžia gauti išsamesnes nuotraukas esant geram apšvietimui ir sumažinti triukšmus tamsoje. Palaikoma dinaminių 3D panoramų funkcija. Vaizdo telefonijai ir asmenukėms skirta priekinė kamera su 8 megapikselių jutikliu.
Huawei Honor V8

Galinėje metalinio korpuso pusėje, vartotojo identifikavimui yra didelio tikslumo pirštų atspaudų jutiklis. Išmanusis telefonas taip pat gavo infraraudonųjų spindulių prievadą ir microSD kortelių lizdą. Energijos suteikia 3500 mAh talpos akumuliatorius. Naujienos matmenys yra 157,0 x 77,6 x 7,75 mm, svoris – 170 gramų.

„Huawei Honor V8“ korpusas turės keletą spalvų variantų ir šias modifikacijas:
- 32 GB talpos kaupiklis, Full HD, be NFC – 350 dolerių;
- 32 GB talpos kaupiklis, Full HD ekranas, NFC palaikymas – 380 dolerių;
- 64 GB talpos kaupiklis, 2K ekranas, NFC palaikymas – 430 dolerių.

Apie tarptautinį telefono pristatymą gamintojas kol kas nieko nepranešė.