„Išmaniųjų įrenginių rinka sparčiai juda į priekį, o išmanieji telefonai padeda palaikyti ryšį su vis labiau besiplečiančiu išmaniųjų įrenginių asortimentu. Buvome vieni iš išmaniųjų telefonų rinkos pradininkų, o dabar mes norime su tokiu pačiu užsidegimu realizuoti ir naujos kartos produktus bei paslaugas. Itin gera reakcija, kurios susilaukė naujasis mūsų virtualios realybės produktas – „HTC Vive“ – tik įrodo naujų technologijų svarbą ateičiai. Nekantrauju priimti šią galimybę vadovauti kompanijai. Man bus garbė padėti HTC tolesniame vystymesi“, – kalbėjo naujoji kompanijos vadovė Cher Wang.

Per paskutinius du metus C. Wang vis labiau įsitraukė padedant įgyvendinti įvairias kompanijos veiklas, tam kad Peteris Chou didesnį dėmesį galėtų skirti produktų vystymui – veiklai, kurioje jam sekėsi geriausiai, pritaikant savo dizaino ir technologijų žinias. HTC vadovybė nutarė, jog šiuo metu, siekiant išlaikyti iki tol matytą progresą, pats metas atlikti šiuos organizacinius žingsnius, kurie reikalingi šioje kompanijos vystymosi fazėje. Kompanija tiki, jog nuo šiol Ateities vystymosi skyriui vadovausiantis P. Chou bus kertinė figūra identifikuojant ateities augimo galimybes, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

Apie Cher Wang

C. Wang turi didelę patirtį elektronikos industrijoje. Ji yra baigusi Berkelio universitetą Kalifornijoje, JAV. Strateginės Cher Wang įžvalgos apie technologijų tendencijas ir verslumą leido įsteigti ne vieną sėkmingą informacinių technologijų verslą. 1997 m. Cher Wang tapo viena iš HTC įkūrėjų ir nuo tol kompanija išaugo į sėkmingą pasaulinę bendrovę, kuriančią kokybiškus išmaniuosius įrenginius.

„CNBC“, „Forbes“, „Fortune“ ir kiti C. Wang ne kartą įtraukė tarp įtakingiausių pasaulio moterų verslo, ir technologijų srityse. Šiuo metu verslininkė yra ištekėjusi ir augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)