Šiais metais DELFI operatorius išmaniųjų telefonų apžvalgininkas Robertas Narmontas telefonus suskirstė į 4 kategorijas. Atidavę savo balsą kiekvienoje kategorijoje, turėsite galimybę laimėti išmanųjį telefoną arba asmenukių lazdas. Pirmoji kategorija – geriausias „Premiun“ klasės telefonas. Šioje kategorijoje vyrauja gerai žinoma telefonai, už kuriuos tenka pakloti nemažas sumas pinigų.

Antroji kategorija – alternatyva flagmanams. Tai puikūs išmanieji, kurie prilygsta flagmanams, tačiau nėra tokie brangūs.

Trečiojoje kategorijoje renkamas pigesnis, bet tikrai ne prastesnis telefonas. Kitaip šią kategoriją galėtume pavadinti – kainos ir kokybės santykiu.

Paskutinė kategorija – geriausią kamerą turintis telefonas. Kokybiškos nuotraukos yra itin svarbu, tad šios kategorijos telefonai tikrai užtikrins puikiai įamžintas akimirkas.

Atiduokite savo balsą kiekvienoje kategorijoje ir išrinkite geriausią telefoną. Jei tarp pateiktų modelių geriausio neradote – įrašykite savo.

Vienam iš balsavusių DELFI skaitytojų padovanosime naują išmanųjį „Xiaomi Mi Note 10 Glacier White 6GB RAM 128GB ROM“, o dar penkiems – stilingas asmenukių lazdas.

Atidavę savo balsą, nepamirškite nurodyti savo vardą bei el. pašto adresą, per kurį galėtume su Jumis susisiekti.

Nugalėtojus paskelbsime gruodžio 30 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)