Kalbant apie technines charakteristikas ir modelių kokybę, labai svarbu tai, kad kuo toliau, tuo mažiau pigiausi įrenginiai nusileidžia brangiausiems.

Jei manote, kad metas įsigyti kurį nors 2018 metais pristatytą telefoną, apsispręsti jums padės toliau pateiktas geriausių modelių vienuoliktukas iš portalo „Business Insider“.

1. OnePlus 6

Gegužę pristatytas „OnePlus 6“ lig šiol laikomas geriausiu išmaniuoju telefonu, kokį tik galite įsigyti. Apskritai, vargu ar pavyktų išskirti geresnį 530 dolerių (470 eurų) kainuojantį operacinės sistemos „Android“ pagrindu veikiantį telefoną.

OnePlus 6“, nors ir nepasižymi tokiomis charakteristikomis kaip kai kurie pažangesni išmanieji telefonai (jis nėra įkraunamas belaidžiu būdu, neturi OLED ekrano ar tobuliausios kameros), to tikrai nederėtų vadinti šio modelio trūkumais. „OnePlus 6“ kamera – tikrai pakankamai kokybiška, be to, jame sumontuotas spartus procesorius „Qualcomm Snapdragon 845“ ir siūloma net 6 GB laisvosios prieigos atminties (RAM), o tai labai svarbu sklandžiam daugiaprocesiam veikimui užtikrinti. Šį modelį pavyks greitai įkrauti. Jame veikia niekaip nepakoreguota „Android“ versija – „Oxygen OS“.
OnePlus 6

2. Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9“ yra naujausias „Samsung“ pasiūlytas telefonas. Jis išsiskiria įspūdingu 6,4 col. OLED ekranu, galingu akumuliatoriumi, puikia kamera ir turi ypač daug vietos saugykloje (128 GB). Šiame modelyje numatytos pirštų atspaudų nuskaitymo ir veido atpažinimo funkcijos. Prie jo pridėtas „S Pen“ rašiklis, kurį naudojant patogu žymėtis pastabas, nuotoliniu būdu valdyti „Note 9“ kamerą ir kt.

„Galaxy Note 9“ papildytas ir keletu pažangiausių funkcijų: jį galima įkrauti belaidžiu būdu, jis atsparus vandeniui ir turi ausinėms prijungti skirtą lizdą. Dar vienas modelio pranašumas – į komplektą įtrauktas spartusis įkroviklis. Dėl šių puikių savybių telefonas, žinoma, atitinkamai ir kainuoja. Kiek? Ne mažiau kaip 885 eurus.
Samsung Galaxy Note 9

3. Samsung Galaxy S9

Galaxy S9“ ne be pagrindo tituluojamas 2018 metais pasirodžiusių „Samsung“ modelių flagmanu. Telefonas džiugina dideliu OLED ekranu, nepriekaištingai veikiančia kamera, įtaisytu širdies plakimų skaičiaus monitoriumi, pirštų atspaudų skaitytuvu, veido atpažinimo funkcija, greito ir belaidžio įkrovimo galimybėmis, be to, jame sumontuotas lizdas ausinėms prijungti.

Telefono dizainas mažai kuo skiriasi nuo jo pirmtako – „Galaxy S8“, tačiau tai anaiptol ne trūkumas. Tikra tiesa, kad „Galaxy S9“ yra vienas iš dailiausių šiuo metu rinkoje siūlomų išmaniųjų telefonų, o pradinė jo kaina – tik apie 640 eurų.

4. LG G7 ThinQ

„LG G7 ThinQ“ labai primena „iPhone X“. Skirtumų, aišku, yra. Visų pirma, jame veikia „Android“. Yra ir dar šis tas – keliais šimtais dolerių mažesnė kaina (t. y. 665 eurai). LG G7 išsiskiria 6,1 col. ekranu, nepriekaištingomis garso atkūrimo funkcijomis ir puikia kamera, kuriai būdingas ypač plataus kampo objektyvas, leidžiantis sukurti daugiau objektų aprėpiančius kadrus. Modelis džiugina spartų veikimą užtikrinančiu procesoriumi „Qualcomm Snapdragon 845“, galimybe įkrauti belaidžiu būdu, be to, jis atsparus vandeniui.
LG G7 ThinQ

5. Moto G6

„Moto G6“ yra pigesnis už visus čia išvardytus telefonus. Pradinė jo kaina tesiekia 250 dolerių (222 eurus). Tačiau šiame sąraše jis atsidūrė ne todėl, kad yra pigus. Daug svarbiau yra tai, ką už šią palyginti nedidelę sumą pavyksta įsigyti.

„Moto G6“ puikuojasi dideliu 5,7 col. ekranu, išsiskiria ilgai nesenkančiu akumuliatoriumi, spartaus įkrovimo galimybe ir stebėtinai gera kamera, leidžiančia sukurti gana kokybiškų vaizdų, ypač fotografuojant gerai apšviestus objektus. Minėtina ir tai, kad modeliui pritaikytas „Snapdragon 450“ lustas, kuris nėra toks tobulas, kaip tie, kurie naudojami su „Galaxy S9“ ir LG G7, tačiau kuo puikiausiai pasiteisina, kad ir kokias funkcijas naudotumėte.

6, 7 ir 8 vietos – „Apple“ modeliams: „iPhone XS“, „iPhone XS Max“ ir „iPhone XR“

„Apple“ šiemet išleido tris naujus „iPhone“ modelius: „iPhone XS“, „iPhone XS Max“ ir „iPhone XS“. Iš karto dera pasakyti, kad visi jie puikūs.

„iPhone XS“ ir „iPhone XS Max“ labai panašūs į pernykštį „iPhone X“. Šis modelis buvo pristatytas praėjus dešimčiai metų nuo pirmojo „iPhone“ pasirodymo. Visą jo korpusą užima ekranas, tik palei kraštą einančioje siauroje juostelėje sumontuota „TrueDepth“ kameros sistema, būtina dėl „Face ID“ funkcijos, teikiančios vienintelę galimybę atrakinti telefoną.

„iPhone XR“ iš išvaizdos panašus į „iPhone XS“ ir „iPhone XS Max“, ir, lyginant su šiais dviem modeliais, yra tarpinio dydžio variantas. „iPhone XR“ sumontuotas 6,1 col. LCD ekranas („iPhone XS“ ir „iPhone XS Max“ yra su 5,8 ir 6,5 col. OLED ekranais).
iPhone XR

9 ir 10 vietos – „Google“ modeliams: „Pixel 3“ ir „Pixel 3 XL“

Po kelis mėnesius trukusių spėlionių spalį „Google“ pagaliau pristatė naujausius savo išmaniųjų telefonų modelius – „Pixel 3“ ir „Pixel 3 XL“.

Dar tik pradėjus naudoti naujuosius „Pixel“ telefonus, iš karto darosi aišku, kad „Google“ pristatyti įrenginiai – geriausi iš visų rinkoje siūlomų „Android“ telefonų. Juose įdiegta naujausia programinė įranga „Android 9.0 Pie“, sumontuotas „Qualcomm Snapdragon 845“ procesorius ir, žinoma, pati efektyviausia kamera. Pernai buvo pripažinta, kad geriausia išmaniajam telefonui pritaikyta kamera yra ta, kuri sumontuota „Pixel 2“, bet „Pixel 3“ kamera, atrodo, yra dar pažangesnė – ji beveik visais atžvilgiai lenkia ankstesnį variantą.
Pristatyti Google Pixel 3

11. OnePlus 6T

Pirminė „OnePlus 6T“ kaina – maždaug 490 eurų. Tai vienas iš geriausių modelių, kuriuos už tokią sumą pavyktų įsigyti. Jis ypač sparčiai veikia ir turi 6 arba 8 GB RAM, todėl vienu metu galėsite be vargo atlikti kelias užduotis. Patogumo modeliui teikia didelis ekranas. Neteks nusivilti ir jo kamera sukurtų vaizdų kokybe. Šis telefonas nėra iš tų, kuriuos galima įkrauti belaidžiu būdu. Vandeniui jis taip pat nėra neatsparus. Tačiau jei šios savybės jums ne ypač aktualios, galite drąsiai pirkti „OnePlus 6T“ – juk tai, kaip matote, į geriausiųjų sąrašus patenkantis 2018 metais pasirodęs „Android“ telefonas.
OnePlus 6T
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)