Tai reiškia, kad jūsų pokalbiai bei susirašinėjimai – „Facebook Messenger“ bei trumposiomis žinutėmis – gali būti atvaizduojami vienoje platformoje.

„Facebook“ atstovai tvirtina, kad socialinio tinklo naudotojų gyvenimas vėl taps paprastesnis: jiems esą nereikės keliauti po skirtingas platformas, norint siųsti SMS ir MMS. To norintys turėtų „Facebook Messenger“ paversti pagrindine SMS gavimo platforma.

Facebook pranešimas
„Nuo šiandien mes leidžiame žmonėms, turintiems „Android“ operacinę sistemą, siųsti SMS per „Messenger“ ir taip bendrauti su šeima, draugais ir kitais telefono adresų knygelėje įrašytais žmonėmis. Bus galima siųsti SMS tekstus „Messenger“ programėle, taigi bendraujant nereikės junginėti skirtingų langų“.

Norintys aktyvuoti šią paslaugą „Facebook Messenger“, turėtų nukeliauti į šios programėlės nustatymus viršuje, dešinėje pusėje. Ten reikėtų susirasti SMS nustatymus ir įjungti „Default SMS“.

Žadama, kad „Facebook Messenger“ atskirs SMS ir „Messenger“ pokalbius skirtingomis spalvomis. SMS žinutės bus violetinės, o feisbuko žinutės išliks mėlynos spalvos. „Facebook“ taip pat tikina, kad „Messenger“ savo serveriuose nerinks ir nesaugos jokių SMS pokalbių ar kitų duomenų.

Visai neseniai „Facebook“ pranešė, kad ištrins socialiniame tinkle saugotų nuotraukų atsargines kopijas, jei vartotojai neinstaliuos naujo kompanijos produkto – programėlės „Moments“.

Prieš keletą savaičių feisbuko naudotojai taip pat patyrė nemalonių staigmenų. Anksčiau neturintieji mobiliosios programėlės „Facebook Messenger“ galėjo siųsti žinutes ir bendrauti su draugais mobiliojo prietaiso naršyklėje įsijungę facebook.com. Siekdami, kad visi naudotojai turėtų šią programėlę, „Facebook“ naudojimąsi naršykle apsunkino, nuolat nukreipdamas į programėlių parduotuvės pasiūlymą instaliuoti „Facebook Messenger“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)