Panašu, kad jų bus pristatyta ištisa galybė – net 1,5 tūkst.

Socialinio tinklo atstovai tikisi, kad emocijų įvairovė geriau atspindės lyčių įvairovę ir tiksliau pristatys aplinką, greta egzistuojantį pasaulį.

„Visai netrukus, naudodamiesi „Facebook Messenger“, pamatysite moterį policininkę, bėgikę, pėsčiąją, banglentininkę ir plaukikę. Tokių ir panašių simbolių vis daugės“, – rašoma feisbuko tinklaraštyje.

Kompanija susirūpino ne tik moteriškosios lyties, bet ir skirtingų rasių reprezentacija socialiniame tinkle: nuo šiol susirašinėjimo platformoje bus galima nusistatyti ir odos spalvą. Vieną kartą ją nustačius, pasirinkimas išliks ir ateities susirašinėjimams, nebent ją pakeisite.

Iš 1,5 tūkst. emocijų, maždaug 100 bus skirti geriau išreikšti lyčiai ir odos spalvai.

Naujus emocijas išreiškiančius paveiksliukus bus galima pamatyti ir naršyklėje naudojamame „Messenger“ ir mobiliosiose „iOS“ bei „Android“ platformose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)