Šių produktų Beta versijas namų vartotojai gali išbandyti nemokamai.

Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, ESET Beta programa suteikia galimybę susipažinti su nauja „ESET Internet Security“, kuri turi Namų tinklo apsaugos funkciją, leidžiančią vartotojams tikrinti maršrutizatoriaus pažeidžiamumus ir matyti įrenginius, prisijungusius prie to paties prieigos taško. Tai vartotojams leis pasitikrinti, kiek saugus yra jų namų tinklas.

„ESET Internet Security“ taip pat turės Internetinės kameros apsaugą – ši funkcija valdys procesus ir programėles, kurios turi prieigą prie kompiuterio prijungtų internetinių kamerų ir įspės, jei nepageidaujamos programėlės bandys prisijungti prie kameros.

„Naujoji „ESET Internet Security“ remiasi apdovanojimais įvertintais produktais ir suteikia vartotojams geriausią apsaugos, greičio ir praktiškumo derinį. Naujieji produktai sujungia privatumo apsaugos funkcijas kartu su mūsų pažangia daugiasluoksne apsauga“, – teigia ESET produktų vadovas Eduard Kesely.

ESET produktai namų vartotojams pasižymi pažangiomis apsaugos funkcijomis, kaip Antišnipinėjimas, asmeninė ugniasienė, el. bankininkystės ir mokėjimų apsauga ar ESET „LiveGrid“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)