Įprastų telefono linijų vartotojai galės internetu naudotis 56 Kbps, o ISDN - iki 128 Kbps sparta.

Neribotu ryšiu su pasauliniu tinklu ne piko valandomis (18:00 - 7:00 val. bei savaigaliais ir švenčių dienomis visą parą) galės naudotis tik fiziniai asmenys. Naujoji paslauga bus pradėta teikti vasario pradžioje.

“Delfi Internet” yra pirmasis Lietuvos interneto paslaugų teikėjas, pasirašęs tokią sutartį. “Lietuvos telekomas” interneto ryšio paslaugas už fiksuotą mėnesinį mokestį pradėjo teikti nuo 2001 m. sausio 1 dienos. Prisijungimo prie interneto komutuojama linija paslauga yra viena sparčiausiai plėtojamų ryšio paslaugų Lietuvoje.

Šiuo metu "Delfi Internet" turi 400 "dial-up" linijų. Bendrovės turi 20 Mbps (megabitų per sekundę) spartos ryšio kanalą su Lietuvos tinklais bei 7 Mbps - su užsienio. "Delfi Internet" techninės galimybės leidžia pasiekti iki 52 Mbps spartos ryšį su užsieniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją